Turizm Fakültesi Kültürel Yemek Etkinliği Gerçekleştirildi

Turizm Fakültesi 2022-2023 yılı yeni eğitim-öğretim döneminde ekinliklere devam ediyor.

Kültürel Yemek Etkinliği geniş öğrenci katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliğe Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nesrin M. Bahçelerli beraberinde tüm fakülte öğretim görevlileri, idari personel, GUSTO Restoran çalışanları ve Yakın Doğu Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Etkinlik süresince Turizm Fakültesi öğretim görevlileri eşliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan Kıbrıs’a özgü yemekler tanıtıldı. Kıbrıs yemek kültürüne ait bazı yemekler öğrencilere sunuldu. Eğlenceli bir ortamda geçen etkinlik sonucunda  tüm öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

https://neu.edu.tr/yakin-dogu-universitesi-turizm-fakultesi-gastronomi-ve-mutfak-sanatlari-ogrencileri-kulturel-yemek-etkinligi-ile-kibrisa-ozgu-yoresel-lezzetleri-dunyanin-pek-cok-ulkesinden/